Search

Waar kun je uggs kopen?


Waar kun je uggs kopen? Je hebt kortgezegd twee opties: online of in een gewone stenen winkel.


Uggs kopen in een stenen winkel

Een van de grote voordelen van uggs kopen in een gewone stenen winkel is dat je ze dan eerst kunt passen. Omdat uggs nog wel eens anders uitvallen qua maat, is dat een groot pluspunt. Je hebt anders toch het risico dat de maat niet klopt. Aan de andere kant kun je meestal makkelijk een product retourneren als het niet past. En ook wordt bij de maat vaak vermeld of hij 'true to size' is of niet. Een ander voordeel van uggs kopen in een gewone winkel is dat de kans dat je wordt opgelicht kleiner is. Je kunt immers zelf goed controleren of het echte Uggs zijn of nepperds. 


Op de officiële site van UGGS Australia Nederland vind je een 'store locator'. Daar kun je zoeken op postcode naar een winkel bij jou in de buurt waar ze echte uggs verkopen.


Online uggs kopen


Het grote voordeel van online uggs kopen vind ik, is dat je veel makkelijker en sneller kunt zoeken naar een voordelige prijs. Maar je moet hierbij uiteraard wel opletten dat je niet wordt opgelicht. Soms is de prijs zo laag, dat er ergens iets niet klopt.


Maar online kun je bijvoorbeeld ook prima terecht bij andere makers van uggs laarzen. Want UGGS Australia is feitelijk niet meer dan een merk. Uggs zijn simpelweg schapenvacht laarzen. En die worden bijvoorbeeld ook in Engeland gemaakt. Bij het Engelse Lambland kun je authentieke, korte kastanjebruine uggs kopen voor bijvoorbeeld maar 80 Engelse ponden. Zelf kocht ik mijn laatste paar Bailey Uggs Bow via de engelse eBay site. 


Hieronder een aantal sites waar je online uggs kunt kopen. Dit zijn dus niet persé uggs van het merk Uggs Australia, maar sheepskin boots.


 

 


No comments

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.