Online Uggs kopen bij de Schoenenreus


online uggs schoenenreusIn de folder van de Schoenenreus staat dat het alleen op donderdag 22 november kon, maar als je naar de website van de Schoenenreus surft, dan kun je daar nog steeds Uggs van het merk Uggs Australia kopen.

Helaas nog steeds voor een duizelingwekkende prijs, namelijk 169,99 en het is het korte model. Met verzendkosten ben je dus nog zo’n 174 euro kwijt. Niettemin, het zijn wel de zogenaamde officiële Uggs, en ze zijn toch 40 euro goedkoper.Toen ik net ging kijken hadden ze voor de chestnut kleur nog de maten 38 en 39.

Persoonlijk heb ik liever de hogere Uggs, en ik vind ze nog veel te duur. Zeker omdat ik Whooga Uggs een uitstekend alternatief vind en die heb je voor rond de 100 euro.

Niettemin, ik wilde mijn collega Uggs liefhebbers deze informatie niet onthouden!

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.