Search

Bearpaw laarzen kopen? Lees mijn ervaringen met deze uggs!

Bearpaw laarzen kopen

Bearpaw laarzen kopen is een budgetvriendelijke manier om een paar echte schapenvacht laarzen te bemachtigen.

Inmiddels twee jaar geleden koos ik voor Bearpaw laarzen kopen. Ik deed dat omdat Bearpaw uggs relatief goedkoop zijn.

Vervolgens liet ik ze lange tijd in een doos in de kast liggen, omdat ik mijn Uggs Bailey Bow mooier vond.

Maar na ruim een jaar intensief dragen krijg ik van de Australia Uggs enorme jeuk aan mijn onderbeen. Ik weet niet wat dat is, maar het is net alsof ik een allergie ontwikkel.

Dat was de aanleiding om mijn Bearpaw uggs uit de kast te trekken.

En ik moet zeggen: ik ben aangenaam verrast.

Bearpaw laarzen kopen

Net als de 'officiële' uggs van Uggs Australia zijn de uggs van Bearpaw van echte schapenwol. De reden dat ze dus zoveel goedkoper zijn is niet de kwaliteit of het materiaal. Je betaalt simpelweg niet zoveel geld voor het merk.


Op Amazon.nl koop je bijvoorbeeld aan paar Bearpaw uggs voor rond de 100 euro:

Bearpaw laarzen kopen

Ter vergelijking, onderstaande uggs van Uggs Australia kosten bijna 300,-:

Uggs Australia

Mijn Bearpaw uggs

Mijn Bearpaw uggs zijn vanaf de zool 32 centimeter hoog. Dat maakt ze een stuk hoger dan mijn uggs Bailey Bow. Hoewel ik aan die hoogte even moest wennen, is het eigenlijk wel fijn. Nu is het nog een groter stuk van mijn been behaaglijk warm! Zeker omdat ik zoveel mogelijk leggings en panty's mijd, maar wel rokken draag, zijn iets hogere laarzen handig.

Loopcomfort is uitstekend

De Bearpaw uggs zitten gelukkig ook heel fijn. Ik heb wel eens uggs gehad die heel zwaar liepen, alsof ik door dikke lagen sneeuw ploeterde bij elke stap. Maar de Bearpaw uggs zitten en lopen prima. 

Hieronder een foto van de zolen. Zoals je ziet zit er niet veel profiel op, dus ik denk dat ze bij gladheid wel glibberig zullen zijn.

Zolen

Bearpaw uggs: knopen achterkant laten snel los

Aan de achterkant hebben ze een knoop en een elastiek. Na ongeveer 4 weken dragen ben ik al zo'n knoop verloren. Die zaten er dus niet al te stevig aan. Maar het maakt me niet zoveel uit, want dat deel van de laars zit toch onder mijn rok. Maar als je bijvoorbeeld je skinny jeans in je uggs draagt is dit wel vervelend.

De achterkant:

Bearpaw laarzen kopen

Van bovenaf:

Bearpaw laarzen kopen

Mijn conclusie over Bearpaw uggs kopen

Ik was een beetje huiverig voor uggs van Bearpaw. Niet voor niets liet ik ze bijna twee jaar in mijn kast liggen... Maar ik ben blij verrast. Ze zitten heerlijk, lopen prima en zijn budgetvriendelijk.

Voor iedereen die uggs zoekt, maar niet zoveel geld wil betalen als voor Uggs Australia kan ik Bearpaw laarzen kopen zeker aanraden.

Ik geef ze een 9! Eén punt aftrek voor het verlies van de knopen.

Bearpaw waar te koop?

Ik kocht mijn Bearpaw laarzen via eBay. Maar je kunt ook Bearpaw laarzen kopen via onder andere OTTO en amazon.nl.

No comments

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.