Search

Voordelige Uggs Bailey Bow gevonden voor maar 160,-

uggs bailey bow

Inmiddels loop ik ruim 4 jaar op mijn geliefde Uggs met aan de achterkant romantische strikken: Uggs Bailey Bow. Ik kocht ze vier jaar geleden online bij de Bijenkorf. Maar je kunt goed zien dat ik ze veel heb gedragen, want ze zien er best viezig en afgetrapt uit. Ik draag ze nog steeds dagelijks, omdat ze zo lekker zitten en lekker warm zijn. Maar als ik ergens naar toe moet, doe ik toch maar even wat nettere laarzen aan. Omdat Uggs Bailey Bow zo fijn zijn, en zo mooi, wilde ik daarom graag een paar nieuwe kopen.

Uggs Bailey Bow aanbiedingen: vaak nep


Dus zocht ik op Black Friday naar een leuke aanbieding voor Uggs Bailey Bow. Helaas kon ik dit model niet voordelig vinden. Soms leek het alsof ik een paar had gevonden voor een voordelige prijs, maar dan zat er een addertje onder het gras. Bijvoorbeeld dat de aanbieding alleen gold voor de lelijke, lichte kleur sand. Of voor maat 43. Zo gauw ik dan de kleur chestnut aanvinkte en mijn maat 38, kreeg ik een veel hogere prijs voor de Uggs te zien. Erg flauw vind ik dat.

Uggs Bailey Bow voordelig gevonden via Engelse eBay


Maar via de Engelse eBay heb ik nu toch een mooi paar op de kop getikt.
Ik betaalde 160,42 voor een paar Bailey Bow Uggs van Uggs Australia.

Even te vergelijking: in Nederland betaal je zo'n 220,- euro voor dergelijke laarzen.

Als het om Uggs gaat ben ik altijd erg voorzichtig, want er zijn veel nepperds in omloop, en er zijn veel onbetrouwbare verkopers. Als Uggs heel goedkoop worden aangeboden, is daar meestal een reden voor, namelijk dat ze nep zijn. Maar na controle bleek dit een betrouwbare verkoper op eBay. Ze hebben bovendien een echt adres in Engeland. Dus ik waagde de sprong. En gelukkig, het blijken inderdaad echte Uggs te zijn. Eerst schrok ik nog even omdat het Uggs label anders is dan op mijn vier jaar oude Uggs. Er staat nu alleen nog Uggs. Op het label van mijn oude Bailey Bow Uggs stond ook nog Uggs Australia. Maar ik heb even gekeken op de officiële Nederlandse Uggs website, en daar zag ik dat dit gewoon het nieuwe label is.

Hieronder een close-up van het oude en nieuwe Uggs label:

uggs bailey bow

Nu kan ik weer minstens vier jaar vooruit : )

Oude Bailey Bow Uggs versus nieuwe Bailey Bow Uggs.


Hieronder een foto waarop je mijn oude Bailey Bow Uggs kunt zien naast mijn mooie nieuwe. Het lijkt wel alsof de oude zijn gekrompen: ze zijn korter geworden.


uggs bailey bow

Voordelige Uggs Bailey Bow kopen


Op basis van mijn positieve ervaring kan ik Toad Footwear op de Engelse eBay aanraden. Voor 160,42 koop je daar een paar echte Uggs Bailey Bow. Dus mocht je ze ook willen kopen, dan is hier de link: http://www.ebaystores.co.uk/toadfootwear


Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe Uggs!

3 comments

  1. Naar sommige mensen kan ik niet naar kijken: mannen in een t-shirt met ‘n te diepe V-hals en meisjes/vrouwen ouder dan 16 die Uggs met strikjes dragen 😉😉

    ReplyDelete
  2. Ik blijf er verliefd op, de foute Uggs <3
    Fashionette.nl kun je ook in de gaten houden (over vier jaar ;))

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.