Search

Uggs Bailey Bow gekocht

uggs bailey bow

Ik ben eindelijk overstag gegaan: ik heb 'echte' Uggs gekocht van het merk Uggs Australia. Sinds Whooga Uggs ter ziele is gegaan, heb ik niet meer goed kunnen slagen voor Uggs. En door al die experimenten met andere, goedkopere soorten Uggs was ik uiteindelijk niet goedkoper meer uit.

Nieuw model Uggs: Uggs Bailey Bow


Bovendien viel ik voor de charmes van het nieuwste model uggs van Uggs Australia: de Uggs Bailey Bow. Dit zijn korte uggs met strikjes op de achterkant. Ik vind ze werkelijk prachtig. En door ze bij de Bijenkorf te kopen, kon ik de punten van mijn Bijenkorf klantenkaart gebruiken om nog wat extra korting te krijgen. In totaal had ik voor 25,- euro punten. Daardoor kon ik mijn Uggs Baily Bow uggs kopen voor 175,-.

Informatie over de Uggs Bailey Bow


Bovenleer van de Uggs Bailey Bow


17 mm dik Twinface-bovenleer
Vaste sierstrikken langs de achterschacht
Nylon stiknaden

Inlegzool Uggs Bailey Bow


17 mm UGGpure™ sockliner die op natuurlijke wijze vocht afvoert

Buitenzool


Lichte en soepele zool van gegoten EVA met gepatenteerd buitenzoolontwerp

uggs bailey bow


Hoogte Uggs Bailey Bow


Schachthoogte 19,1 cm

Binnenkant Uggs Bailey Bow


Wol uit Australiƫ, Engeland, Ierland of de VS

Achterkant

Wat deze uggs zo leuk maakt, zijn de strikjes aan de achterkant. Die kun je overigens niet losmaken! Ze zitten er opgestikt. Ze hebben dus geen functie. Behalve er mooi uit zien.

Mijn ervaringen met de Uggs Bailey Bow


Toen ik ze voor het eerst aantrok vond ik ze meteen fijn zitten. Maar ik maakte me eerst wel zorgen of ze niet te groot waren. Uggs vallen vaak zo verschillend uit. En omdat de wol in de Uggs door het dragen platter wordt, kunnen Uggs ruimer gaan zitten. Maar na een nachtje slapen, besloot ik dat ze echt wel 'true to size' zijn.

uggs bailey bow


Maat Uggs Bailey Bow: true to size


Op de site van Uggs Australia staat een maattabel. Daar staat bij hoe je je voet moet meten. En vervolgens kijk je aan de hand van je voet in centimeters welke maat je moet hebben. Mijn voet is 23,5 centimeter. Dat betekent volgens de Uggs maattabel dat ik maat 38 moest hebben. Dit is ook mijn normale schoenmaat.

uggs bailey bow


Helaas staat er op de Uggs website nergens informatie over hoe ze vallen. De maattabel is natuurlijk leuk. Maar omdat Uggs vaak anders uitvallen, is informatie hierover wel zo handig. Ik heb o.a. op www.amazon.com de reviews van deze uggs gelezen. En de meesten gaven aan dat ze true to size vallen. Er waren een paar reacties waarin mensen schreven dat je ze beter een maatje kleiner kunt kopen. Maar die waren in de minderheid.

Daarom heb ik de sprong gewaagd, en ben afgegaan op de maattabel. En tot dusver lijkt dit goed uit te pakken.

uggs bailey bow


Update Uggs Bailey Bow


Inmiddels heb ik de Uggs Australia Bailey Bow een paar weken. En de maat klopt inderdaad! Ze lopen prima en mijn voeten zijn heerlijk warm.

No comments

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.