Search

Uggs zijn uit?!

Veel mensen zullen blij zijn met het nieuws: de verkoop van Uggs is enorm gedaald. De makers van het bekende merk Uggs Australia 'Deckers' moesten treurig een winstdaling van 31% constateren.

Dalende verkoopcijfers van Uggs: verklaringen


Uiteraard wordt er woest naar een verklaring gezocht voor de dalende verkoopcijfers! Hier zijn er een paar:

  1. Uggs hebben een slecht image: ze zijn slordig en lelijk
  2. Uggs worden veel gedragen door ordinaire sterretjes in real life soaps, en dat doet hun image ook geen goed
  3. Oktober was relatief warm. Ik liep in oktober inderdaad in mijn andere spuuglelijke schoenen: Birkenstocks in Jezusmodel
  4. Uggs zijn gewoon 'uit'

Alternatieven voor dure Uggs van Uggs Australia


Deckers heeft prijsverlagingen aangekondigd om de boel te redden, en dat vind ik dan weer uitstekend nieuws. Want de prijzen van 'echte' Uggs oftewel Uggs Australia liggen mijlenver buiten mijn bereik. Ik ga echt geen 250 euro neertellen voor een paar Uggs. Ik ben heel tevreden met mijn Whooga Uggs die minder dan de helft kosten, en ook heerlijk warm zijn. Verder heb ik geĆ«xperimenteerd met Uggs van NZ Nature en  Love From Australia.

Uggs zijn lelijk


Uggs zijn lelijk, dan kan ik niet ontkennen. Maar ze zitten zooo heerlijk! Elke herfst/winter probeer ik weer af te kicken van mijn Uggs, en 'echte' schoenen te dragen. Maar als ik dan een dag met ijskoude tenen heb rondgelopen grijp ik toch weer naar mijn Uggs. Ze zijn zo lekker warm, comfortabel en troostrijk. Zelfs tien-minuten gesprekken op school kan ik aan als ik mijn Uggs draag!

En dat je ze zonder sokken kunt dragen vind ik ook geweldig. Vooral omdat sokken bij ons thuis altijd kwijtraken. Ik heb een enorme wasmand vol met eenzame sokken, die hun partner zijn verloren. En bovendien leert de ervaring dat sokken niet helpen tegen mijn koude tenen.

Dus ook al zegt iedereen dat Uggs uit zijn, dat kan mij niet schelen, want ik droeg ze toch al niet omdat ze 'in' waren. Ik draag ze omdat ze heerlijk zitten.

Is de vraag of iets 'in' of 'uit' is voor jou van belang om iets te dragen?

No comments

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.