Search

Tip: Uggs Australia te koop bij de schoenenreus!


Sheepskin boots versus officiële Uggs


Ik ben dus een zwak voor Uggs. Dat wil zeggen: ik heb een zwak voor zogenaamde sheepskin boots, want de officiële Uggs kan ik niet betalen. Daarom kocht ik dit soort laarzen bij NZNature of bij Whooga Uggs. Daar hebben ze wel echte sheepskin boots, alleen niet van het dure merk.

Ugg Australia bij de Schoenenreus


Maar wie schetst mijn verbazing deze ochtend, toen ik met mijn oudste zoon in de stad was, en ik bij de Schoenenreus echte Uggs zag staan, van het officiële merk Ugg Australia! Ze zijn afgeprijsd van 269,99 naar 199,99. Dat is nog steeds hartstikke duur, maar ik wilde eventuele liefhebbers toch even tippen!

Niet kijken, gewóón doorlopen!!!


En ik? Ik heb mijn ogen losgerukt van al die Uggs en ben snel doorgelopen. Want 199,99 vind ik nog steeds erg duur, en bovendien probeer ik af te kicken van de Uggs omdat ik er wat eleganter probeer bij te lopen.

Maar ik voel toch een beetje de kriebels, en een sterke drang op mijn fiets te springen richting Schoenenreus. Met deze post probeer ik deze kriebels op een nuttige manier te kanaliseren!

Iedereen die Uggs koopt bij de Schoenenreus: laat het me weten, zodat ik plaatsvervangend kan meegenieten!

No comments

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.