Search

Holster Sheepskin Boots: Product Review


Ik ben dol op Cowboylaarzen, en op Uggs. De eerste vanwege hun uiterlijk, en de tweede vanwege het troostrijke comfort.

Uggs van Holster


Dus toen ik de Holster 'sheepkin fur lined boots' op eBay zag, ging mijn hart sneller kloppen, in een mengeling van opwinding en verlangen. Ze kostten bovendien maar 28,39. Inclusief verzendkosten kwam dat op een kleine 35 euro.

Holster Uggs vederlicht


Het eerst wat me opviel toen de Holster Uggs aankwamen was hun gewicht: vederlicht. In het geval van laarzen is dat niet altijd een goed teken. En helaas bleek de maat 38 erg klein uit te vallen: ik zat met mijn tenen helemaal voor in. Zoals de omschrijving al aangaf, was de binnenkant niet van schapenwol, maar gewoon bontachtig materiaal.

Hoewel de laarzen best leuk stonden, voelden ze vrij goedkoop aan. En helaas was de hiel totaal niet verstevigd. Dat, in combinatie met het feit dat ze eigenlijk te klein waren, deed me besluiten ze terug te sturen.

Conclusies: Holster Sheepskin laarzen


 1. Holster Sheepskin laarzen zien er leuk uit, en door de bovenkant hebben ze een echte westernlook. Houd rekening met het feit dat ze klein uitvallen. Neem ze minstens een halve of hele maat groter, dan je reguliere maat.
 2. Van binnen zijn we helemaal gevoerd met zacht bont, maar het is geen schapenwol. Ze zijn dan ook niet zo heerlijk warm als 'echte' sheepskin laarzen.
 3. Door de zwarte kleur lijken ze minder lomp dan Uggs.
 4. Hoe ze zich houden op de lange termijn, kan ik helaas niet zeggen, omdat ik ze heb geretourneerd.
 5. Ze zijn volgens mij alleen via eBay te krijgen.

2 comments

 1. Jammer dat ze niet bevielen! Voor mij zou het niets zijn, ik vind Uggs nogal spuuglelijk, hihi.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.