Search

Emu Uggs kopen in Nieuw Zeeland


Ik wilde zo graag nog een paar zwarte Uggs, om met een zwarte legging bij een korter rokje te dragen. En ik hoorde dat het merk Emu erg goed moet zijn, en vond na veel speurwerk een paar Emu Stingers voor 99 euro bij Natureshop.

Verschil Emu Stinger en Emu Bronte


De Emu Stinger lijkt erg op de Emu Bronte, maar het verschil is dat de Emu Stinger helemaal van schapenleer en schapenwol is, en de Bronte van koeienleer met een vacht van schapenwol.

Verkeerde maat: geen probleem


Terwijl ik wachtte op mijn laarzen ontdekte ik plotseling dat ik ze in de maat 43 had besteld! Aargh, aangezien ik een maat 38 draag. Geschrokken mailde ik de klantenservice, en kreeg diezelfde dag nog een heel vriendelijk mailtje terug. Het was geen enkel probleem, en ze hadden inmiddels de juiste maat op de post gedaan; de verkeerde maat mocht ik gewoon terugsturen.

Emu Stingers uit Nieuw Zeeland: 48 euro invoerkosten


Helaas hield de douane de laarzen een tijd vast, en toen ze eindelijk bezorgd werden moest ik eerst maar liefst 48 euro betalen. De vriendelijke postman adviseerde me ze gewoon te weigeren, zodat ze geretourneerd konden worden, zonder extra verzendkosten te maken. Aangezien ik toch al wist dat ze veel te groot waren, heb ik dit gedaan.

Toen begon het wachten op het juiste paar laarzen. Ik wachtte, en ik wachtte, en wat bleek: opnieuw hield de douane ze vast. Natureshop bood aan mij de verwachte 48 euro voor te schieten, maar eerlijk gezegd, had ik helemaal genoeg van de laarzen. Ik mailde ze met het verzoek of ik ze mocht retourneren en mijn geld terug krijgen. Opnieuw kreeg ik een vriendelijk mailtje, en het geld werd ook meteen teruggeboekt.

En dat terwijl ik de laarzen nog niet eens heb, laat staan ze heb teruggestuurd.

Conclusie


Over Emu Stinger Uggs kan ik dus helaas niets zeggen, maar mijn complimenten voor de fantastische klantenservice van Natureshop.

Daar kan de Nederlandse douane nog wat van leren.

No comments

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.